Ronald Mulder

Ronald is een lange tijd actief geweest in het ijshockey. Hij heeft vier jaar intensief krachtsport uitgeoefend en hij is gespecialiseerd in fitness en sportvoeding. Na een zware blessure besloot hij het roer volledig om te gooien.


Ronald is in 2013 begonnen met trainen bij Fred, founder van het RSD. Sinds hij zijn eerste stap op de mat heeft gezet is hij niet meer weg geweest. Het was liefde op het eerste gezicht. Voor Ronald is RSD niet zozeer een sport om fit te blijven maar zeer zeker wel een uitlaatklep. De sociale contacten zijn eveneens belangrijk; dat hoort bij onze RSD familie.


De RSD methode sprak Ronald gelijk vanaf het begin aan: “Omdat de technieken die wij toepassen niet gelijk stoppen bij het uitvoeren maar juist verder gaan. Bij ons heb je keuzes die je maakt en dat past bij mij.”

Omdat Ronald zijn interesse voor RSD groeide, is hij intensief gaan trainen en studeren om zo in 2015 zijn RSD instructeursdiploma te behalen. Sindsdien leer hij anderen wat het betekent om altijd een keuze te hebben. Ronald zijn passie en specialisatie is lesgeven aan jongeren. Hij heeft de gave om jonge leerlingen op een heldere en duidelijke manier zijn boodschap over te brengen. Zo kweekt hij snel een vertrouwensband met zijn leerlingen.