Gratis proefles RSD meepakken in september? 


In Heerhugowaard kun je in de maand september gratis een open les RSD weerbaarheid en zelfverdediging volgen! Meld je nu aan!


Waarom zou je op zelfverdedigingsles (of -cursus) willen? 
Omdat je dan beter voor jezelf kunt opkomen, beter met moeilijke situaties om kunt gaan en je zekerder voelt in allerlei situaties. Je leert er niet alleen hoe je jezelf fysiek kunt verdedigen, maar ook hoe je mentaal sterker wordt, hoe je beter communiceert, hoe je lichaamstaal gebruikt en hoe je met confrontaties omgaat. 


Mensen die zo'n cursus hebben gedaan, zeggen vaak dat ze zich sterker voelen, beter kunnen omgaan met uitdagende situaties op het werk of in hun privéleven en minder bang zijn in potentieel gevaarlijke situaties. 
Zelfverdedigingstraining kan je dus veel meer opleveren dan alleen maar fysieke verdedigingstechnieken. Het kan ook bijdragen aan je persoonlijke ontwikkeling en veiligheid. 

 

(Opgave is verplicht via Info@selfdefence.nl of 0612645009)

 

Over de vaste lessen:

RSD – Resilient SelfDefence, weerbaarheid en zelfverdediging voor volwassenen (vanaf 16 jaar). Iedereen is op ieder moment van harte welkom!

 

Tijdens de wekelijkse, vaste lessen leer je jezelf weerbaar op te stellen: nee kunnen zeggen, stevig in je schoenen staan, zelfverzekerd voelen, enz. Veilig vluchten, het inschatten van gevaar, zelfredzaamheid en je beschermen van je naasten zijn ook belangrijke thema’s die aan bod komen.

Daarnaast leer je kickboksen, dat zich puur richt op zelfverdediging. Onze zelfverdedigingslessen zijn zeer uitgebreid en omvatten technieken voor het afweren van bedreigingen met een mes, aanvallen met een mes, wurgingen vanuit alle richtingen, aanvallen door meerdere tegenstanders, omklemmingen, aanvallen van achteren, bedreigingen met vuurwapens, en meer. We besteden ook aandacht aan grondgevechten, het aanleren van drukpunten en technieken om iemand onder controle te houden.

Deelnemers kunnen altijd onderwerpen voorstellen die ze graag in de les behandeld willen zien.

 

Onze technieken respecteren de wet m.b.t. zelfverdediging: Art. 41 (WvS) noodweer/noodweerexces.

 

De lessen zijn iedere dinsdagavond van 20.00-21.00 uur. Bij Gottamove, J.J.P. Oudweg 8 in Heerhugowaard. Je kan je opgeven voor een gratis proefles en je kan op ieder moment instromen. 

 

Maandabonnement is €49,50 p.p. of €47,50 p.p. voor Gottamove (gezins)leden. Bij ons betaal je géén inschrijfkosten, of andere extra kosten, en je hebt slechts één maand opzegtermijn. (Gezins)leden van Gottamove ontvangen korting op hun maandabonnement! 

 

De lessen worden door Steven en Erika verzorgd.