Leefstijl coaching

Bij RSD wordt krachtige weerbaarheid- en zelfverdedigingstechnieken gecombineerd met lifestyle coaching om jou te helpen niet alleen fysiek, maar ook mentaal sterker te worden. De weerbaarheid- en zelfverdedigingstrainingen bieden niet alleen de vaardigheden om jezelf te beschermen, maar ook om zelfvertrouwen en veerkracht op te bouwen in alle aspecten van je leven.

 

Wat maakt RSD leefstijl coaching uniek?

 

 • Zelfverdediging met een doel: leer effectieve weerbaarheid- en zelfverdedigingstechnieken die niet alleen je fysieke veiligheid vergroten, maar ook je zelfvertrouwen versterken.

 

 • Leefstijl coaching voor welzijn: ontwikkel een gezonde levensstijl met coaching die zich richt op gezondheid, stressmanagement en persoonlijke groei.

 

 • Empowerment en veiligheid: verhoog je zelfredzaamheid en gevoel van veiligheid door te werken aan zelfvertrouwen, assertiviteit en emotionele balans.

 

Of je nu wilt leren om jezelf te beschermen, je zelfvertrouwen wilt vergroten of een gezondere levensstijl wilt omarmen, bij RSD – Resilient SelfDefence help ik jou om je doelen te bereiken met een holistische aanpak.

 

Een traject bij RSD-leefstijl coaching is divers en persoonlijk. Elk traject wordt aangepast aan jouw unieke behoeften en doelen om optimale resultaten te behalen.

Een traject kan er als volgt uitzien:

 

Voorbeeld 1 voor een persoonlijk traject:

 1. Intakegesprek: een uitgebreid intakegesprek om de huidige levensstijl, doelen en eventuele gezondheidsklachten in kaart te brengen.
 2. Persoonlijk leefstijlplan: opstellen van een op maat gemaakt leefstijlplan, inclusief voedingsadvies, bewegingsprogramma en stressmanagement.
 3. Wekelijkse coaching: wekelijkse sessies om voortgang te bespreken, uitdagingen te identificeren en aanpassingen in het plan door te voeren.
 4. Trainingen: deelname aan lessen RSD en/of het volgen van privélessen.
 5. Evaluatie: regelmatige evaluatie van de voortgang en bijstellen van doelen waar nodig.

 

Voorbeeld 2 voor gezinscoaching:

 1. Gezinsintake: intake met het hele gezin om de huidige voedingspatronen en levensstijl in kaart te brengen.
 2. Gezinsvoedingsplan: ontwikkelen van een gezinsvoedingsplan dat aansluit bij de behoeften en voorkeuren van elk gezinslid.
 3. Beweging en activiteit: stimuleren van gezinsactiviteiten die zorgen voor meer beweging en samen tijd doorbrengen. Het volgen van privélessen.
 4. Gezinscoaching: regelmatige gezinscoaching om voortgang te bespreken, succesverhalen te delen en bij te sturen waar nodig.

 

Deze voorbeelden geven een idee van hoe divers en persoonlijk een traject bij RSD-leefstijl coaching kan zijn. Elk traject wordt aangepast aan de unieke behoeften en doelen van jou als cliënt om optimale resultaten te behalen.