Privélessen 

Privélessen zijn voor mensen die wegens omstandigheden graag alleen of met twee personen lessen willen volgen. Dit kan voor kinderen zijn maar evengoed voor volwassenen. De lessen kunnen bij jou thuis of bij ons op locatie verzorgd worden.

Wij hebben privélessen mogen geven aan mensen met beroepen als vrachtwagenchauffeur, camping eigenaar, oud- politieagent, zorg- en hulpverlener, directeur, ZZP'er, oud- militair, deurwaarder, therapeut, docent, beveiliger, manager, psycholoog, enz. Ook hebben we veel ervaring met het werken met studenten en mensen die door traumatische ervaringen niet werkzaam zijn in hun vakgebied maar hard werken aan hun herstel. 

De meeste kinderen die privélessen volgen zijn verlegen en willen daaraan werken, worden (of zijn) gepest, hebben faalangst of kunnen lastig in groepen meekomen en hebben baat bij meer tijd en persoonlijke aandacht. 

Wij houden ons altijd bezig met weerbaarheid, zelfverdediging, communicatie, of kracht- en conditietraining en Israëlisch kickboksen (kickboksen gericht op zelfverdediging). Meestal wordt er gekozen voor een combinatie van alle onderdelen. 

Kijk hierbij ook op onze pagina's 'Mentale en fysieke coaching' en 'Ouder en kind training'. 

Je vult zelf in hoe jouw trainingen eruit zien en hoeveel lessen je afneemt. Voor kosten, beschikbaarheid en verdere informatie vraag ik jou om rechtstreeks contact met mij op te nemen. Samen kunnen we alle mogelijkheden bespreken.