Workshops, cursussen en trainingen

Een passend en op maat gemaakt programma

Wij kunnen zeggen dat we altijd een passend aanbod hebben voor iedere leeftijd en ieder doelgroep. Aan de ene kant kunnen wij dit zeggen doordat we sinds 2006 veel ervaring hebben opgedaan in het les geven aan verschillende doelgroepen in uiteenlopende leeftijdscategorieën. Van basisscholen tot het Hoger Beroepsonderwijs en van ziekenhuis- en verplegend personeel tot deurwaarders.

Aan de andere kant  kunnen wij dit zeggen doordat wij werken met programma’s op maat. Dat betekent dat jij als klant bepaalt wat je precies wil leren. Wij bieden geen kant en klare programma’s aan. Tijdens jouw workshop, cursus of training wordt datgene behandeld waar jij (of jullie als groep) behoefte aan hebt. Op deze manier leer je alleen datgene wat voor jou specifiek van toepassing is. Too much of a good thing can be a bad thing.

Tijdens de workshops, cursussen en trainingen  word je uitgedaagd om zelf na te denken en de antwoorden te vinden die specifiek  bij jou passen. Je wordt uitgedaagd om na te denken over vragen als: wat zijn mijn grenzen? Wat zijn mijn normen en waarden? Wat vind ik wel of niet acceptabel? Wat voel ik? Wat vind ik hiervan? Wil ik heel hard weglopen? Kan en wil ik de confrontatie aangaan? Op welk punt vind ik dat ik mezelf moet verdedigen? Wat zegt mijn instinct (aangeboren gedrag: vechten/vluchten/bevriezen)? Wat zegt mijn intuïtie (onderbuikgevoel)? Wat zegt mijn intellect (verstand)? Je gaat leren om zelf antwoorden te geven op al jouw vragen en je leert om er concreet naar te kunnen handelen.