GGZ Friesland

Mijn naam is Jaap Vellenga, algemeen manager bij GGZ Friesland en leidinggevende van onder andere team Traumaverwerking. Ik ken Erika via Fred, waarvan ik destijds zelfverdediging les kreeg. Ik ben ondertussen gestopt, maar zag dat Erika nog steeds even fanatiek is en hun mooie  bedrijf heeft voortgezet.

Toen onze vorige trainer wat anders ging doen, kwamen we al snel uit bij Erika en haar RSD (Resilient SelfDefence). Zelfverdediging is een belangrijk onderdeel van ons behandel aanbod en het moest doorgang vinden. Dat is gelukkig gelukt.

Erika is een pittige dame, met de juiste instelling. Daadkrachtig, voelt zaken haarfijn aan en gaat ergens voor de volle 100% voor. Zo ook bij ons. Haar lessen zijn afgestemd op draagkracht, maar immer intensief. Niet opgeven, maar aangaan. Erika stemt af en overlegt met de doelgroep en zoekt bewust grenzen op. Dit is soms spannend, maar mooie resultaten worden behaald. En dat is het doel, sterker voelen, meer  zelfvertrouwen en weten dat je niet volledig weerloos bent.

Erika slaagt er in dat doel te behalen. Wij zijn heel blij met haar inzet en hopen er nog lang gebruik van te mogen maken.

 

Leeuwarden.

5 juli 2019.