Fysieke counseling

Beste lezer, via deze weg wil ik jou een kijkje geven in mijn ervaringen in het traject van fysieke counseling bij RSD.

Na twee trajecten in de tweedelijns GGZ dacht ik dat ik mijn verleden verwerkt had. Toch kwam er bij een workshop die ik volgde bij RSD veel woede boven. Deze lichamelijke emotie had in eerdere trajecten geen ruimte gekregen want het waren alleen gesprekken. Dat maakt de combinatie in het traject van fysieke counseling ook zo sterk. Body en mind worden weer 1.

 

Je patronen doorbreken en de feiten inzien in plaats van jouw zicht op hetgeen je te verwerken hebt is een zware weg. Er wordt dan door jou maar ook door Erika keihard gewerkt om jou inzichten te geven en om door oude verdedigingsmechanismen te breken zodat jij jouw ware jij weer kan ontdekken.

 

Door de ervaringen die zij zelf met PTSS en geweld hebben weten ze wat je voelt en meemaakt. Waar je ook tegenaan loopt, samen met hen vind je een weg voor jezelf. Die weg dien je zelf te lopen en te doorgaan, inclusief alle valkuilen en hoogtepunten. Tijdens die weg staat de gehele RSD familie aan de kant van de weg je te steunen. Je staat er niet alleen voor!

 

Vertrouw ze, ze willen alleen maar het beste voor jou.

 

Hopelijk heb je hier iets aan gehad. Ik wens je veel succes en al het goeds.