Kinderfeestje Matthias

Wat enthousiasme was er deze dag! De kinderen waren bijna niet te houden; ze vlogen overal door de kantine heen. Toen iedereen er was, op naar de dojo. Er was veel geroezemoes, veel onderdrukte energie; spanning van niet weten wat er te wachten staat.

 

Eindelijk konden ze los, eerst maar wat stoom afblazen door naar de overkant te rennen. Niet zomaar rennen, ze moesten natuurlijk wel samenwerken en kijken of ze niet gepakt werden. Alleen maar gelach en gegil klonk er door de ruimte. Daarna waren ze ook meer gefocust en konden ze ook de  "fighting stance" oefenen. Dit was natuurlijk heel stoer en trokken ze ook boze en gekke gezichten. Ze mochten op de boksballonnen- die gevuld waren met helium- slaan. Niet te houden waren ze toen ze de ballonnen zagen. Wat deden ze het goed zeg en wat een plezier hadden ze! Op een speelse wijze hebben ze de dekking, het ontwijken en het samenwerken geoefend.

Erika en Randy (oom van Matthias) hebben hun handen vol gehad aan de kinderen, maar niettemin hebben ze het ontzettend goed begeleid. Als afsluiting kregen ze nog een medaille en een echt certificaat! Na afloop hebben ze nog lekker patatjes gegeten. Ook dit was goed verzorgd en hartstikke fijn dat het kon. Stelletje bofbipsen.

Kortom, het was een zeer geslaagd verjaardag RSD kinderfeestje!

Naderhand heb ik van een aantal ouders terug gehoord dat hun kind het erg leuk heeft gehad.